divendres, 28 de setembre del 2018

CARTA PRESENTACIÓ AMPA CURS 18/19Benvolguts mares i pares,

Ja s'ha iniciat un curs més, s'enceta una nova etapa en l'Ampa, amb la renovació del president i vicepresidenta, l'entrada de noves mares i pares, la creació de les Comissions de treball i amb un munt de noves idees i projectes. Hi ha moltes ganes de fer-ho bé, de que les famílies i alumnes participin i puguin col·laborar en les activitats proposades, de generar cohesió, de millorar l'escola, de transmetre valors i sobretot de que els nostres fills s'ho passin molt bé.

Aquest proper dia 27 de setembre a l'aula de música de l'escola, a les 20 h farem l'Assemblea ordinària anual on entre d'altres presentarem el Pla d'Actuació per aquest curs escolar, que definirà la gestió i les activitats proposades durant tot l'any i el seu pressupost. S'han creat 8 Comissions de treball subdividies en varis grups. En aquesta assemblea explicarem que farà cada Comissió i qui són els responsables de cadascuna. Si no podeu assistir-hi podreu consultar el Pla en el blog de l'Ampa, ampaescolasantiagorates@blogspot.com

Des de la Junta volem animar a totes les mares i pares a col·laborar amb l'Ampa, ja sigui d'una forma més activa o puntual. La nostre intenció és la d'aglutinar el major nombre de col·laboradors, perquè així podrem fer més activitats i la qualitat d'aquestes augmentarà, per tal de millorar l'educació dels nostres fills. Us hi esperem!!!!!